jong spirit

Consulten, fotoanalyse,begeleiding, workshops en cursussen


Dit is een leuke cursus voor iedereen die nieuwsgierig is naar de werking van telepathie. Telepathie is een andere wijze van communiceren dan we gewend zijn met (non)verbale communicatie. Het lijkt wat onzichtbaar…

Maar eigenlijk maken we allemaal gebruik van deze wijze van communiceren. Het zit in je voelen, je weten, je onderbuik, in je 'zie je wel, ik wist het!' gevoel. Daarom is deze cursus ook geschikt voor iedereen. We hebben allemaal beschikking over onze intuïtie!

Het doel van deze cursus is om jezelf open te stellen waardoor je weer leert herkennen hoe telepathische communicatie voor jou werkt. Iedereen pikt doorgekregen informatie op een andere wijze op. Tijdens de cursus krijg je inzicht hoe deze informatie bij jou binnenkomt en hoe je dit kunt begrijpen en interpreteren.
 
Deze cursus is ruim en flexibel. De basis is telepathie en dit kun je op verschillende manieren gebruiken. Of je nu wilt communiceren met dieren, kinderen, overledenen, gidsen, engelen, planten of mogelijk met buitenaards leven of met andere energieën. Alles kan als je de basis van telepathie door hebt. De cursus ontvouwt zich vanzelf en wordt aangepast aan de wensen van de deelnemers.


Cursusinformatie:

  • De cursusduur is 2 dagen van 10-16 uur incl. lunch
  • Cursuslocatie is in Apeldoorn
  • Aanmelden voor de cursus vanaf 2 personen
  • De cursus is 200 euro p.p.
  • Aanmelden kan via: info@jongspirit.nl..

.