Na aanleiding van de positieve reacties op het boekje 'Verdiep je contact met je paard' heb ik ook mijn ervaring en kennis in de belevingswereld van honden kunnen verwoorden in het gratis boekje 'Verdiep je contact met je hond'. Dit boekje is gewoon leuk voor iedereen die iets met honden heeft. 

Honden zijn al meer dan 14.000 jaar onze trouwe viervoeters. Hierdoor hebben mens en hond een ongelofelijke sterke band met elkaar opgebouwd. Wat zouden we zonder onze harige maatjes moeten? Iedere hondeneigenaar kent vast van die momenten dat die mooie hondenogen je vragend aankijken, en jij even niet snapt wat de bedoeling is. Of je kanjer laat ineens gedrag zien wat je niet kunt plaatsen. Dan kan het lezen van dit boekje je helpen meer inzicht te geven in oorzaak en gevolg.

Door aan de slag te gaan met de tips, genoemd in de 6 stappen van dit boekje, zul je merken dat je hond onmiddellijk op een positieve wijze zal reageren. Het zal helpen om het onderlinge begrip te vergroten. 

Natuurlijk is elke hond uniek. Om precies te ontdekken wat er in jouw hond omgaat of om antwoorden te krijgen op vragen aan je hond, kun je kiezen voor een telepathisch consult. Dan ontvang je een uitgebreid verslag met inzichten in jouw hond.

Lees het boekje hier online of stuur een mail naar info@jongspirit.nl om het informatieboekje gratis als digitaal bestand te ontvangen. 

Misschien zijn er nog meer hondenliefhebbers in je omgeving die baat hebben bij de tips? Top als je de link wilt delen! Want hoe meer mensen een fijne afgestemde relatie met hun hond hebben, hoe leuker het onderlinge contact op straat zal zijn!