Dit is het allernieuwste boekje in de gratis digitale boekenserie. Verdiep je contact met je kindje.

Als kindertolk heb ik vaak van kindjes doorgekregen dat hun ouders zoveel in het hoofd zitten. Veel papa's en mama's zijn druk met allerlei ‘moetens’, dingen oplossen, zaken regelen en van hot naar her vliegen. Kortom, er zijn een hoop ballen hoog te houden waardoor de papa's en mama's vergeten af en toe tijd te nemen om in het nu-moment te leven.

In dit boekje is aandacht voor het jonge kindje, dat nog geen gebruik kan maken van, voor volwassene begrijpbare, verbale communicatie. Hoe kun je als (groot)ouder of verzorger optimaal afstemmen op jouw kindje? Hoe kun je er achter komen wat jouw kindje nodig heeft? Hoe kun je, samen met je kindje, ontspannen? Als je met de eenvoudig toepasbare stappen van dit boekje aan de slag gaat, kun je direct verschil merken bij jezelf en bij je kindje.

Dit leuke, informatieve, interessante en gratis boekje is eigenlijk een aanrader voor iedereen die met kinderen omgaat. Grote kinderen, kleine kinderen, hooggevoelige kinderen, kinderen met ASS. Alle kinderen hebben er baat bij als de volwassenen in hun omgeving bewuster leven.

In het boekje staat een stukje over reïncarnatie. Het kan zijn dat je hier niets mee hebt. Het boekje is speciaal voor jou, als verzorger van kleine kindjes, geschreven. Lees het boekje vrij van (ver)oordeel en haal de tips eruit die jouw persoonlijk wat kunnen opleveren.

Het boekje is op deze pagina online te lezen. Als je het boekje digitaal wilt ontvangen stuur dan een mail naar: info@jongspirit.nl

Wil je helpen om deze link te delen zodat zoveel mogelijk ouders en verzorgers gebruik kunnen maken van de tips?  

Mocht je precies willen weten wat er in je kindje omgaat? Wil je weten wat de behoeften zijn van je kindje? Dan is een fotoanalyse een goede optie. Voor meer info daarover klik op: fotoanalyse