Dit gratis informatieboekje is interessant voor iedereen die met paarden omgaat, of je nu eigenaar bent, op een manege rijdt, instructie geeft of een paard of pony verzorgd.

Door jarenlange ervaring als dieren(paarden)tolk heb ik fantastische inzichten ontvangen in de belevingswereld van paarden. Het is gelukt deze kennis op heldere wijze, in zes stappen, te verwoorden.

In dit boekje wordt uitgelegd wat je kunt doen om het beste te halen uit jouw contact met je paard. Het geeft inzicht in de behoeften van je paard zodat je hier rekening mee kunt houden. Doordat je als ruiter op je paard zit, heb je intensief contact met elkaar. Bovendien is een paard een gevoelig dier dat sterk reageert op zijn omgeving. Het is daarom belangrijk om je optimaal af te stemmen op je paard. De tips en stappen, genoemd in dit boekje, kunnen je daarbij helpen. Je zult merken dat je paard onmiddellijk op een positieve wijze zal reageren als je met de 6 stappen aan de slag gaat!

Natuurlijk is elk dier uniek, om precies te ontdekken wat er in jouw paard omgaat of om antwoorden te krijgen op jouw vragen over je paard, kun je kiezen voor een telepathisch consult. Dan ontvang je een uitgebreid verslag met inzichten in jouw paard.

Lees het boekje hier online of stuur een mail naar info@jongspirit.nl om het informatieboekje gratis als digitaal bestand te ontvangen. 

Het boekje mag vrij verspreid worden mits de inhoud ongewijzigd blijft.

Voor de Engelse versie klik hier.