Wat een consult kan doen voor jou en je dier? Hier een paar korte stukjes van reacties van eigenaren:

 • Wat een mooi verslag! Fijn om echt te weten dat ze het hier naar de zin heeft. Iets wat ik eigenlijk wel weet, maar fijn om te horen.

 • Het is allemaal heel herkenbaar, spot on. Ik werd ook geraakt, doordat ze zei dat ze haar hart opengesteld heeft voor ons, heel mooi !!! Ik was/ben er zoekende hoe ik met haar om moest /moet gaan... Het is nu voor mij stuk duidelijker... Dat gaf mij meer rust en hoef ik niet snel bang te zijn dat het net even wat harder gaat. 


 • Hoi Karina, dank je wel ik weet genoeg. De beschrijving klopt precies. Ik ben blij met het verslag!


 • Dank je wel!
  Eerst indruk na eerste snelle lezing: klopt als een bus met mijn gevoel en we doen dus zo te zien ook al heel veel goed. Zo staan er overal trapjes en opstapjes voor hem en slaapt hij bij mij op ( en soms zelfs in) bed.

 • Super bedankt voor je verslag. Hier kan ik wel mee aan het werk en vooral erg fijn om me vraag beantwoord te krijgen dat het goed is zoals het is.


 • Heeeel hartelijk dank. Heb er veel aan. Kom er later nog wel op terug. Zo bijzonder. Dank. Lov


 • Dankjewel Karina voor alle tips. Ik kan aan de slag. Fijn dat je nog de moeite hebt genomen om de laatste vragen ook nog te beantwoorden. Fijne manier om verder te kunnen.


 • Ik geloof dat ik het gehele verslag maar meeneem naar de homeopaat (want die kijkt altijd naar het hele beestje in plaats van alleen maar naar de klacht !! Vind ik zo super!!) Heel erg bedankt tot zover, ik ben erg blij met je informatie, heel waardevol.
  2e bericht: We zijn net terug en het lijkt erop dat ze spondylose heeft, daar valt die artroseachtige-klacht dan ook onder en dus dat heupgewricht achter; het klopte precies met wat je zei; het rechterachterpootje heeft er meer last van dan de linker!!

  Dit is een hele goeie combinatie zo; ik heb haar gewoon het hele verslag laten lezen, en samen met de vorige consulten hebben we een mooi totaalbeeld zo en kan ze mooi doelgericht behandeld worden, we zijn nog een uur bezig geweest!! 

 • Dierentolk Karina heeft net een goed gesprek gevoerd met mijn TexasIk had een aantal vragen voor hem en hij heeft mij via haar heel duidelijke antwoorden gegeven. Maar ook nuttige tips gegeven. En aangegeven wat hij graag wil en waar hij last van heeft. Wat is het toch een schatje. Type ruwe bolster blanke pit. Karina doet dat fantastisch. Ik ga er maar een soort “onderhoud” van maken. Om de zoveel tijd even een goed gesprek. Zo waardevol. Niks zweverig. Heel concreet. Ik kan er wat mee. Dank je wel. Ik raad het echt iedereen aan die gek is op zijn dier.

 • Ik heb een basisconsult van Donna laten doen. Erg leuk om te horen hoe je hond over bepaalde zaken denkt. Wij kwamen erachter dat Donna, de zoek en verstopspelletjes die de kinderen eerder met haar deden erg mist.... en nog veel meer mooie inzichten over haar te weten gekomen.


 • Het is wel alweer 1,5 jaar geleden dat ik mijn schat moest in laten slapen wat voor mij de moeilijkste beslissing was in mijn leven. Nog steeds rollen de tranen over mijn wangen als ik dit schrijf hoewel ik er steeds beter mee om kan gaan. Ik had je eerder willen terug schrijven maar op een een of andere manier kon ik me er niet toe zetten. Ondanks dat wil ik jou niet onthouden wat je  communicatie heeft gedaan in positieve zin voor mij en wil ik je er alsnog voor bedanken. Dankzij jouw mail kon ik me openstellen voor wat het leven aan mij wilde geven ipv wat ik in mijn hoofd had, en is een hond gered en zijn 2 honden en 2 mensen heel blij.

 • Wat fijn dat je nog even naar Joris gekeken hebt, je hebt me er erg blij mee gemaakt. Voor mij zijn er nu meerdere reacties van hem duidelijk en kan daar rekening mee houden. 


 • Ja veel herkenbaar en het klopt zeker allemaal. Chino is zeker een gevoelig lekker mannetje. Ik ga het nog een paar keer goed door lezen en laten inwerken. En er natuurlijk mee aan het werk. Nogmaals dank je wel voor je hulp waardoor veel dingen duidelijk zijn geworden.  


 • Misschien vind je het leuk om te weten dat het meteen al goed effect heeft: heb gisteravond, vanwege de artrose, een dekentje op de verwarming gelegd en die na het uitlaten over haar heen gelegd. Normaal blijft ze eerst nog een poosje rondkloten in dr mandje, maar nu viel ze vrijwel meteen in slaap. Dat rondkloten was dus waarschijnlijk om zichzelf warm te krijgen. Had ik dat maar eerder geweten! 
  Dank voor je mooie werk Karina!!! 


 • Hartstikke goed en wát een fijn consult is dit geweest !!!  Ik voelde al aan dat ik iets met intuïtief communiceren moest gaan doen... 


 • Dank je wel Karina, ik zal het zeker nog eens vaker doornemen. Bijzonder wat je schrijft over louie, én ook over mij.


 • Bedankt voor je warme en positieve reactie! 


 • Wat fijn om te horen dat Pordur zo blij voelt. Ik herken een aantal dingen uit het verslag heel goed.


 • Wauw Karina wat een verhaal. Ik heb de mail gisteren wel 20 keer gelezen en telkens weer met tranen in mijn ogen.

 • Ik kan mij helemaal plaatsen in haar woorden en het klopt allemaal. Ik ben je onwijs dankbaar dat Daisy zoveel heeft kunnen vertellen en ik ben haar ook dankbaar dat ze alles zo mooi heeft kunnen vertellen.

 • Dank voor het praten met Gijs. Ik ben meteen aan de slag gegaan met bekijken wat die ‘obstakels’ dan zijn die zijn zicht belemmeren. Gisteren heb ik een balkonnetje voor hem gemaakt zodat hij alles goed in de gaten kan houden, hij maakt er meteen gebruik van! 

Reacties nav fotoanalyse voor kinderen:

_______________________________________________________________________________________________

Dank je wel Karina. We begrijpen hem nu veel beter. Nu is duidelijk waarom het slapen moeilijk ging. We zijn met de tips aan de slag gegaan en merken al verschil! Zo snel al. Nogmaal heel erg bedankt.

_______________________________________________________________________________________________


Het is zo bijzonder om te merken dat jij exact de woorden gebruikt die hij ook gebruikt! Zelfs de manier waarop je dingen opschrijft is herkenbaar.

_______________________________________________________________________________________________

Wat een inzichten! Heel apart om te merken dat ze zoveel meekrijgt van ons. Dit hadden we totaal niet verwacht. Wel mooi dat we hier nu rekening mee kunnen houden. Heel erg bedankt!

_______________________________________________________________________________________________


Bedankt voor je fotoanalyse.
Ik heb 'm zojuist gelezen en herken haar helemaal in je schrijven.
Het schept duidelijkheid doordat het nu op papier staat en door je adviezen kunnen we bewuster met haar omgaan.


(namen zijn achterwege gelaten ivm privacy)


Reacties nav het Paarden-WelzijnsVerslag

*Gisteren mijn verslag ontvangen over mijn lieve pony. Wat een mooi verslag en wat ben ik ontzettend blij om te weten dat pony goed in zijn vel zit  
  en nog met mij op pad wilt.
  Marischa


*Deze week mijn verslag van Mr. Blue ontvangen. Wat klopt er veel en wordt veel duidelijk..
 Goed om bevestiging te krijgen dat we met rust en geduld en alle tijd voor Blue om dingen op zijn manier te verwerken het juiste pad zijn  
 ingeslagen.
We zijn er nog niet maar komen er wel..
Bedankt Kitty en Karina voor het uitgebreide verslag.
Kelly 

*Wat een mooi en herkenbaar verhaal! Ik merk dat mijn paard het leuk vindt dat ik nu zoveel van haar weet. Wat een kado. Ook de eerste touch behandeling heb ik gedaan. Ze heeft er zo van genoten. Ik ben echt blij dat ik dit heb gedaan!
A.

*Top dat jullie met mijn pony hebben gesproken. Super handig om dit allemaal te weten. En heel fijn dat ik nu tools heb om haar in balans te brengen.
Heel erg bedankt!
E.

Reviews en reacties cursussen:

Onlangs heb ik de twee-daagse cursus “dierencommunicatie” gevolgd bij Karina met nog twee andere cursisten. Het waren twee mooie dagen waarbij voor mij het feit dat Karina het zo kleinschalig houdt een grote pré was. Hierdoor was de druk (die ik mezelf vaak opleg, ben een enorme perfectionist ;-)) lager, gewoon omdat de setting veilig en vertrouwd was. Karina legt alles helder uit en gebruikt veel voorbeelden uit de praktijk wat zeer boeiend is. Ze is nuchter en betrokken en schept met gemak een fijne en prettige sfeer. En stel dat je nog niet helemaal “om” bent maar wel open staat voor “out of the box thinking/feeling”, dan ben je hier ook aan het goede adres. Ook vind ik de prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Je krijgt echt wat wordt beloofd. Karina, nogmaals dank en ik kan je zeggen dat ik voorzichtig al een paar gesprekjes heb gehad. Prachtig. nov 2018
_____________________________________________________________________________________________

Dank je wel voor deze leerzame dag. Ik had deze stap nodig om vertrouwen te krijgen om nu hiermee verder te kunnen. S.
____________________________________________________________________________________
Je hebt geen idee wat je bij mij teweeg hebt gebracht, dit is geen kadootje, maar een enorm geschenk! A.
_____________________________________________________________________________________________
In een grote groep had ik het nooit kunnen doen, dan had ik mij nooit zo open durven stellen. Doordat we met een klein groepje waren, en jij een veilige omgeving creert heb ik stappen kunnen zetten. J.
_____________________________________________________________________________________________

Jouw benadering is uniek. Ik heb meerdere cursussen en workshops gevolgd, boeken gelezen, maar jij benadert het anders waardoor ik het nu snap! De cursus heeft mij zoveel inzichten gegeven. A.  
____________________________________________________________________________________
Het waren stuk voor stuk prachtige kadootjes. (cursus telepathie) M.
_____________________________________________________________________________________________

Door Karina haar open manier van communiceren weet ze helder in beeld te krijgen waar het om gaat. Hierdoor zet ze je snel weer in je kracht. Tijdens haar cursussen geeft ze je zoveel zelfvertrouwen dat je het beste uit jezelf kan halen en je meer kunt dan je voor mogelijk had gehouden. Een heel groot dank je wel hiervoor! Karin M

____________________________________________________________________________________________

Ik heb pas geleden een cursus dieren telepathie gevolgd bij Karina. Nu sta ik sowieso al open voor het paranormale. Maar toch ging ik er met een blanco gedachten heen. Iedereen zou het kunnen?! Ikzelf had zoiets van, eerst zien dan geloven. Waarom kan ik het nu niet en na zo'n cursus wel?! Maar na een paar uur de cursus gevolgd te hebben, heb ik erg bijzondere ervaringen op gedaan. Het is zeer bijzonder allemaal. Karina is een prettig persoon, staat lekker met beide benen aan de grond en is zeker niet 'zweverig'! Vermeulen

_____________________________________________________________________________________________

Karina heeft mij persoonlijk goed geholpen met het feit dat ik hooggevoelig (HSP) ben. Tevens heb ik een reading voor mijn dieren laten doen en dat levert uitstekende inzichten op. Je dier kan je veel meer 'vertellen' dan dat je in eerste instantie misschien zou 'denken'. Caro

_____________________________________________________________________________________________

Ik heb 3 cursussen bij Karina gevolg met heel veel plezier. Haar ongedwongen manier van het leiden van een cursus maakt het heel prettig en heel leerzaam. Door de cursussen is mijn spirituele voortgang een stuk sneller gegaan.  

_____________________________________________________________________________________________

Ik heb eerst een personal coaching gedaan en daarna 3 cursussen, Dit was erg fijn. Ze helpt je ook echt over je schroom voor deze dingen heen. Vooral de shambala heeft mij erg op weg geholpen, dierentelepathie en omgang met je gidsen is erg intensief maar heel fijn om te gebruiken. De sfeer die Karina creëert is prima. Echt een aanrader. Hilda

___________________________________________________________________________________________

Ik heb pas geleden de cursus bij Karina gevolgd.  Karina is een ontzettende lieve vrouw met heel veel rust, de cursus is zo ontzettend leuk helemaal naar verwachting. de lunch echt mijn complimenten. en je krijgt zo ontzettend veel informatie over alles in een woord echt super veel geleerd. Rabouw

___________________________________________________________________________________________

Ik heb al meerdere cursussen bij Karina gevolgd. Haar eenvoudige, heldere manier van dingen overbrengen spreekt mij zeer aan. De laatste cursus was communiceren met dieren. Geweldig, hoe je aan de hand van een foto van iemand anders zijn dier zoveel kunt vertellen. Een echte aanrader! Marijke

___________________________________________________________________________________________

Ik heb persoonlijke coaching gehad in communiceren met dieren en het "gronden" en mediteren hiermee samenhangend. Ik was erg onzeker over mezelf en dacht dat ik veel zelf verzon, vandaar deze coaching. ik heb het als erg prettig ervaren. Karina leert je in jezelf te geloven, zonder er zweverig over te doen. ik heb weer vertrouwen in mezelf en weet dat ik het kan. Dankjewel. Nicky

_____________________________________________________________________________________________

Ik heb een cursus dierentelepathie gedaan bij Karina.
Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten en ben er blanco ingegaan. En ik heb zoveel geleerd in die 2 dagen!!
Karina is duidelijk en spreekt uit eigen ervaring. Geen boekenwijsheid of zo. Maar ECHT.
Echt een aanrader!!!
Ik denk dat ik in de toekomst nog wel meer via haar ga volgen.
mvg Diana

_________________________________________________________________________________________________

Ik heb een tweedaagse cursus dierentelepathie gevolgd. WAUW wat is dat leuk. Ik ging er blanco naar toe. Ik had (en heb) er eigenlijk niets over gelezen. Ik wist ook niet wat ik kon verwachten. We zaten in een mooie tuin, in een ingericht tuinhuisje in de heerlijke zon.
Karina vertelde en wij (ik en 3 anderen) luisterden en vroegen.
We moesten ook mediteren, alleen dat is al goed. Wat is dat heerlijk om te doen!.
Daarna kregen we een foto van een dier wat Karina goed kent en moesten we communiceren met dat dier. En geloof het of niet, dat kan dus gewoon. Ik kon (en met mij de andere 3 cursisten ook) dingen over het dier vertellen wat we gewoon NIET konden weten.
 Hoe we dit weten? Tja, het dier verteld het ons. Alleen dan niet op een manier die wij mensen goed kennen. Soms vertelden ze ons specifieke dingen. Zoals dat juist vandaag de kat uit blik gegeten had, (normaal nooit). Of dat het dier altijd op de bank ligt. En zo zijn we bezig geweest met vragen. stellen en luisteren en voelen naar de antwoorden.
Het is dat ik er zelf bij ben geweest en deel heb uitgemaakt, anders had ik het misschien niet geloofd. Heel bijzonder. Heel mooi, heel puur.
Het is een beetje moeilijk om het zo in een kort verslag te vertellen. Eigenlijk moet je het gewoon ervaren.
En nu moet ik oefenen. Ik persoonlijk het liefst op honden en/of katten. Daar heb ik gewoon het meeste mee. Maar alle dieren zijn mogelijk. Mensen zijn weer een stuk moeilijker want die zijn niet zo puur.
HM
_________________________________________________________________________________________

Wat een verademing! Iemand die mij bevestigt en mij helpt al mijn 'nieuwe' ontdekkingen op een rijtje te zetten en het 'werkbaar' te maken. Wat een ontdekking, dat de communicatie met dieren zo 'simpel' werkt! En wat heerlijk om dit mee te nemen naar huis, naar mijn vrienden, mijn werk en naar alle mensen en dieren die ik tegenkom!
Karina heel erg bedankt!
Karin
_______________________________________________________________________________________

De sneeuw viel vroeg in het jaar 2010, toen ik in november mijn privé cursus Shambhala MDH bij Karina begon. Al krakend over de sneeuw liepen we naar de blokhut in de achtertuin. Deze ruimte en de ontvangst waren hartverwarmend en na een warm bakkie, zijn we officieel begonnen.
Tijdens mijn eerste dag deden we nivo 1,2 en het was alsof ik thuis kwam, alles viel op zijn plaats en ik voelde me ergens bij thuis horen. Zoals Karina deze dag vol respect had geleid, keek ik al weer met enorm veel hoop en leergierigheid uit naar de volgende sessie.
Na twee weken was ik terug en wederom werd de stof op zo’n persoonlijke wijze aan mij ontvouwen, dat het weer een super dag was. Juist door de openheid en de manier van de overdracht van kennis, voelde het allemaal zo goed en vertrouwd. Uiteindelijk mocht ik” het” op haar uitproberen en als er dan van alles gebeurd, is dat een enorme stap in de aanvaarding door je ego van het/jouw “zijn”.
De laatste ochtend was ook weer heel speciaal, mede omdat Karina’s dochter nog even aansloot voor een groepssluiting. Heerlijk om dit met elkaar te kunnen voelen en delen en juist dat kleinschalige en de oprecht zuivere manier van deze cursus geven, daarin blinkt Karina voor mij uit!
Inmiddels wordt de stof me steeds meer eigen ( in ego) maar de tussentijdse oefeningen in mijn omgeving liegen er al niet om, dus ik weet dat het los van mijn ego kan werken en juist dat geeft je vleugels om ook jouw verworven kennis weer uit te dragen.
Alles is op internet te vinden, zegt men tegenwoordig maar beter is het als je afstemt op het universele netwerk van de Shambhala, als je daar je informatie vandaan gaat halen. Daar krijg je veel meer van terug dan alleen platte informatie en Karina is daarvan het begin.
Neem de stap en ga het ervaren, je zal versteld staan van de grote familie waar je tot toe treedt en je zal jezelf weer helemaal ontdekken en waarderen. Veel plezier met je reis!
Madelon van Houten-Slegt