Een geweldige lezing voor alle kattenliefhebbers! Want hoe mooi zou het zijn om een kijkje te krijgen in de belevingswereld van je kat? Katten hebben hun eigen agenda en doen soms dingen waar je je alleen maar bij kunt afvragen: "Waarom?"

En geloof mij, ik kan het weten... Want ik heb bijna mijn hele leven katten om me heen gehad. Katten die je zien als verzorger, blikopener, krab- en kriebelmachine, deurregelaar en noem zo maar op. Door mijn werk als dieren(katten)tolk heb ik het geluk gehad ook de binnenwereld van deze bijzondere wezens, katten,  te mogen aanschouwen... 

Tijdens deze interactieve lezing krijg je uitleg over de kat, de belevingswereld van de kat, verhalen uit de praktijk en gelegenheid om vragen te stellen en verhalen te delen. Na deze lezing kijk je vast met een vernieuwde blik naar jouw maatje.

Ken je een groep mensen, die als verbinding 'de liefde voor katten' heeft, dan is het leuk om een lezing/bijeenkomst te organiseren!

Mocht je een lezing willen organiseren met mij, neem dan contact op. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden met betrekking tot locatie, onderwerpen, datum, tijdsduur en prijs.