Een leuke en informatieve lezing over de belevingswereld van het fantastische dier, het paard! 

Door interactie met elkaar is de lezing een samensmelting van theorie, praktische voorbeelden en beantwoording van vragen. Zo is elke lezing weer anders en kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen. 

Mijn ervaring met paarden in praktische zin is vooral aan de zijlijn als moeder van een dochter, die al sinds haar 6e rijdt. De meeste ervaring met deze geweldige dieren heb ik opgedaan als dieren(paarden)tolk. Op deze wijze hebben paarden mij vaak tot in het diepst van mijn ziel geraakt. Ik heb ontdekt dat het ook een voordeel is dat ik 'weinig' van de praktische kant van paarden weet. Zo kan ik mij onbevooroordeeld openstellen en me elke keer weer laten verrassen door de antwoorden die ik doorkrijg! 

Mocht je als manege, paardenclub of groep paardenvrienden meer inzicht willen krijgen in de belevingswereld van paarden en een lezing willen organiseren met mij? Neem dan contact op. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden met betrekking tot locatie, onderwerpen, datum, tijdsduur en prijs.